szwecja  

Då börjar vi!

År 2018

År 2018 är speciellt för mig för då infaller två viktiga årsdagar för mig. I oktober är det 15 år sedan jag började arbeta som lärare och föreläsare i svenska. Och i november är det 10 år sedan jag försvarade min doktorsavhandling inom svensk språkvetenskap. Sedan dess har jag fått många erfarenheter av svenskundervisning på olika språkliga nivåer. Jag har fått veta vilka fel polacker oftast gör när de lär sig svenska. Jag har insett vilka grammatiska ämnen som är svårast och vad man måste arbeta extra hårt med. Jag har märkt att felen upprepas och att de flesta kursdeltagare har problem med samma frågor. Vilka fel är det? Vilka ord förväxlas av svenskstuderande? Vad bör man lägga märke till när man pluggar svenska? Du kommer att få läsa om det på min blogg.

Läs mer: Då börjar vi!

Swedis - fil.dr Agata Wicenciak-Szulc

Lärare i svenska i Poznan (Polen)
Översättare och tolk till svenska och till polska i Poznan (Polen)

Mobil

Ring till oss
+48 668 477 319

E-post

swedis@swedis.pl
agata.szulc@swedis.pl

2018 © Swedis. Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: perfekcyjneStrony.pl

Slider